Julgransfot, en ny favorit!

Den kanske inte är snyggast i världen, men å så praktisk! Enhandsgrepp för att spänna fast stammen, rymmer nästan tre liter vatten och med flottör så man tydligt ser när man behöver vattna! Och ärligt talat, hur mycket av själva foten ser man egentligen där under granen..?

3 reaktioner på ”Julgransfot, en ny favorit!

 1. Hej!
  Var har du hittat denna? Verkar jättepraktisk! Vi har ngt liknande, men utan flottör, så jag vågar knappt vattna på av rädsla att det ska rinna över…. Har du ngt märke eller tillverkare?

  Fö så tror jag att du hade årets (dvs 2015 års) bästa Julblogg! Jag är jätteinspirerad av din blogg och har fått många nya tankar!

  • Carina skriver:

   Hej och tusen tack för de fina orden om bloggen! Du anar nog inte hur mycket det värmer att läsa dem.. ❤
   Julgransfoten är tysktillverkad och inköpt på Lidl i Danmark, för övrigt väldigt lik Krinner Comfort/Premium som jag vet att bl a Bauhaus och Conrad har i sitt sortiment. Vi har en ”snyggjulgransfot” också, syns bl a i det här inlägget, men sen vi köpte den praktiska så har den fina bara stått och samlat damm i förrådet…

   • Tack för svar! Ska kolla in Bauhaus vid tillfälle… Om du inte tycker den är fin så kan du ju fundera på en ”treeskirt”, om du inte redan gjort det… De verkar ju användas ÖVER julgransfoten i länderna västerut. Finns en del fina… 🙂

    Jodå, julens bästa Julblogg! Kanske att andra bra mer flyttat över till instagram, men jag uppskattar verkligen din blogg. Själv köpt Jultallrikar, börjat googla struvjärn etc. Sug åt dig, du har ju verkligen varit innovativ, kommit med mkt eget och tips och dessutom har din blogg inte bara handlat om gratisutskicken från diverse märken som vill marknadsföra sin julkasse, glögg eller pressbilder från div kedjor. (Personligen tycker jag sådant är rätt ointressant.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s