Utmaning dag 25: Bästa julklapp du fick

Jag fick många bra saker i julklapp igår, men den finaste av allt var ändå att alla kom och kunde fira tillsammans med oss! Ok, alla utom makens bror och hans sambo då, som reste bort för att njuta av solen tillsammans över jul och det unnar jag dem såklart så här i vintermörkret! (Även om jag själv aldrig skulle kunna tänka mig att göra det…) Och vissa lämnade strax efter tomtens besök för att hinna med att fira på fler ställen, men jag är tacksam för att de tog sig tid och ork att dyka upp här också! Jag om någon vet hur det känns att ”turnera” på julafton, har som mest haft fyra stopp att hinna med på en dag, men det har sin charm det med!

Men det kommer bli svårt att överträffa den här julafton nästa år… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s