Julkänsla på Freeport!

Åkte en sväng förbi Freeport outlet i Kungsbacka igår och fastnade i Gantbutiken. Bara kolla in varmvattenflaskorna med sina söta, vintrigt stickade fodral! Och långkalsonger och pyjamasbyxor som man bara längtar efter att få mysa i framför brasan efter en dag i pulkabacken! Tröjan på sista bilden var ett måste, synd bara att den bara fanns i makens storlek. Jag får väl klara mig utan. Eller så får jag sno hans och ha som oversize! 😉

6 reaktioner på ”Julkänsla på Freeport!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s