Blossa 2014 – Lavendel?!

Hur tänkte de nu..?

Lavendel för mig är en solklar sommardoft/smak! Jag älskar förvisso lavendeldoft, men jag plockar tom undan doftljusen och tvålen med lavendeldoft så här års för att jag tycker den känns för somrig när hösten kommer krypande…

Nää, 2014 års Blossaglögg står jag nog helst över, och det är inte bara för att jag planerar att amma….

De andra nyheterna från Blossa kan jag emellertid tänkas ge en chans, Blossa Lätt vinglögg 4,7% låter som en höjdare, jag gillar smaken av vinglögg men inte den stickiga känslan av varm alkohol i näsan när man dricker det. Min absoluta glöggfavorit är faktiskt en blandning av hälften Blossa vinglögg och hälften Blossa Lätt Vinglögg. Blossa 4,7% borde rimligtvis hamna ungefär där, kanske jag slipper blanda själv i fortsättningen..? 🙂

Och slutligen, Blossa Frisk Lätt vinglögg låter supergod! Men jag ser den nog hellre som ingrediens i en sval sommardrink än som en traditionellt serverad varm glögg… Men jag lovar att åtminstone ge den ett försök som varm! Är en sucker för kombinationen fläderblom och citron.

6 reaktioner på ”Blossa 2014 – Lavendel?!

    • Carina skriver:

      Jo, man kommer nog att råka på den både en och två gånger på olika glöggtillställningar i jul. Får väl åtminstone ge den en provsmakning..
      Men nån egen flaska kommer jag nog inte att köpa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s