Jakten på en perfekt skinkpinne!

Egentligen är jag av åsikten att har man en julskinka på sitt julbord så måste man ha en skinkpinne i den. Trots detta har jag nu varit utan sen vi började fira jul hemma hos oss för snart fem år sen.

Själv är jag uppväxt med en trävariant dekorerad med tufsigt silkespapper som envist åkte fram år efter år, mer och mer skamfilad för varje jul som gick… Absolut ingen skönhet i sig men ändå en trygg klassiker på nåt vis. Skinkpinnarnas skinkpinne liksom. Finns både som köpevariant och pyssla-självvaraint.

Men jag har inte riktigt velat nöja mig med en sån här.. Har velat ha nåt lite mer personligt, funderat på om man kanske skulle leta upp nån fin skinkgaffel på loppis istället, gärna dekorerad med en gris. Kanske en sån här fin i tenn om man bara lyckats springa på en…

Men nu såg jag hos Jul i Laloland att Åhléns fått upp sina julgrejer på nätet och jag var såklart tvungen att kika in lite snabbt på hemsidan för att kolla och där hittar jag den här, skinkpinnen Pigge! Är han inte söt, lille Pigge? Och hade han inte blivit übersöt som pysselprojekt för dottern? På med lite akrylfärg (grisskärt kanske?) och glitter (om hon får bestämma själv).

En klassisk skinkpinne i söt modell, toppad med en gris och dessutom med kommande nostalgivärde om hon får pyssla till den själv… Jag tror jag är i hamn! 🙂

En reaktion på ”Jakten på en perfekt skinkpinne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s