Juligt från Abercrombie & Fitch!

Min kära make brukar beställa kläder från Abercrombie & Fitch lite då och då, några skjortor och t-shirts, inget konstigt eller ovanligt alls. Ibland har han beställt några mjukisbyxor eller en hoodie till mig också om jag behövt eller velat ha, men när han beställde senast (tror det var i somras nån gång) så visade det sig att han överraskat mig!

De här två darlingarna hittade jag i min garderob häromdagen! Kan man bli annat än överlycklig? Han vet precis vad jag gillar! ❤

Nu längtar jag tills jag blir av med bebismagen och det känns lite mer vintrigt ute så jag kan börja använda dem!

WP_20141014_11_36_03_Pro

A & F brukar ju ha lite roliga tryck på sina t-shirts och hoodies emellanåt, men att de hade julmotiv var en nyhet för mig! Jag hittar tyvärr inte de här eller några liknande på hemsidan längre så de var nog rester från förra årets kollektion, men inte desto mindre roliga för det! Och egentligen nästan bättre så, då har jag troligtvis en helt ny julkollektion att se framemot senare i höst!

WP_20141014_11_35_12_Pro WP_20141014_11_35_18_Pro

5 reaktioner på ”Juligt från Abercrombie & Fitch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s