En förstående syster är värd sin vikt i guld!

Tänkte tagit en shoppingtur i stan på lunchen idag, svängt inom Åhléns och shoppat skinkpinne och renjulkula (kopian på Hoptimists übersöta ren!)

Sasong_hangande_dekorationer-0012

Men döm om min besvikelse när texten ”Produkten säljs inte på detta varuhus” dyker upp när jag ska kolla lagersaldot på mitt närmsta Åhléns. Ve och fasa!! *tankarna börjar snurra på högvarv* Kollar varuhusen som ligger i grannstäderna, men nä, inget napp där heller. *kallsvetten sipprar fram utefter ryggraden* Kollar om den möjligtvis finns på något av de tre varuhusen i staden där maken jobbar, men återigen nej… *tårarna är nära till hands* Börjar inse att jag kanske måste klara mig utan denna underbara lilla skapelse i min gran. Börjar även fundera på om jag har utvecklat en sjuklig besatthet av just denna lilla Rudolf eller om det möjligen är alla graviditetshormoner som gör mig så känslosam över en liten julgranskula..?

Sen kommer jag på att syrran jobbar i Stockholm. Kollar saldot i City- och Östermalmstorgsbutikerna och yay, där ska den finnas!! *en gnista av hopp tänds inom mig* Slänger iväg ett mms till henne med en bild på kulan och ber henne kolla vid tillfälle..

40 min senare får jag svar av henne, ”Fixat!” och den här bilden, kolla längst ner till höger… 🙂

Åhlens

Min dag är räddad! Tack syrran för att du löser så här världsliga problem åt mig!

You´re the best!! ❤

2 reaktioner på ”En förstående syster är värd sin vikt i guld!

  1. Den var ju urgullig! Jag som blev lite besviken när jag kollade in Åhlens julsortiment i år. Kändes inte så lockande som det gjort andra år. Men kanske får kolla igen då!

    • Carina skriver:

      Ja, jag tyckte nog att det fanns en del guldkorn ändå! Och sen är kanske grejerna finare i verkligheten än på en platt bild på skärmen… *hoppas* 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s