Bloggkärlek!

Ja, återigen är jag nog sist att haka på trenden, men det är ju så himla svårt att begränsa sig! Jag har funderat fram och tillbaks hela helgen nu och kommit fram till att nä, det går inte att bara utse några få… Därför går min kärlek ut till er allihop, fellow julbloggers! ❤

Jag brukar faktiskt, så fort jag har en liten stund över, gå in på julbloggar.se, julbloggarna.blogspot.se samt julbloggar.com för att se om det dykt upp några nya inspirerande, läsvärda inlägg sen sist jag kollade. Har sidorna som snabblänkar på telefonens förstasida för att kunna komma åt dem snabbt… Och ja, jag är beroende av er! 😉

10 reaktioner på ”Bloggkärlek!

 1. Lugn Carina! Du är inte sist på bollen, jag ska göra ett bloggkärleksinlägg också, inatt eller imorgon. Gjorde visserligen ett med nya julbloggar men går att göra fler!

  Jultoppen, är jag aningen beroende av! Men jag fattar inte varför mina inlägg inte syns på julbloggar.se fast min står som aktiv blogg. Och .com skicka jag för lääänge sen men står ändå inte med!

  • Carina skriver:

   Nä, .com verkar vara lite sega. Har också anmält mig dit för länge sen, men inte dykt upp. Och jag har undrat lite vart du tagit vägen på .se, har inte sett dina inlägg där på ett tag, men brukar titta in till dig ändå! Och tack för grattiset, hade inte koll på det själv än! 🙂

  • Carina skriver:

   Ja, men visst är det!
   Och så skönt att man har en liten ”fristad” där ingen kollar snett på en för att man är en sån julnörd… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s