Juläpplen

Till jul måste man ha röda juläpplen och för mig är juläpplen lika med Ingrid Marie. Planterade ett litet träd av den sorten när vi flyttade in i huset för några år sen och i år levererade det! Plockade av ett tjugotal stora, juligt mörkröda och blanka äpplen igår som försiktigt ska slås in i tidningspapper och förvaras svalt för att sen plockas fram lagom till julaftons fruktkorg! Funderar på om jag ska provsmaka ett innan jag lägger undan dem. De är ju så himla goda!

2 reaktioner på ”Juläpplen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s