Juliga tändare!

Så här års tänds det många ljus hemma hos oss. Själv gillar jag känslan av att tända dem med tändstickor, älskar både lukten och det sprakande ljudet. Jag brukar tycka att tändare känns lite för mycket ”rökare” (cigaretter och det är jag inget stort fan av) men när jag hittade de här två med snöflingor på kunde jag bara inte låta bli!

SavedPicture-201411419034.jpg

2 reaktioner på ”Juliga tändare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s