Längtar efter vinterväder, snö och varm choklad!

WP_20140124_10_59_27_Pro

Jag är visserligen van vid gröna vintrar det här laget (som västkustbo är man inte bortskämd med varken vita vintrar eller ens minusgrader på julafton), men det betyder ju inte att man inte kan drömma sig bort och längta efter långpromenader i bitande kyla med knarrande snö under fötterna.. Senast jag upplevde det var i januari i år, i NYC på en promenad i Central Park runt the Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir.

WP_20140124_11_06_46_Pro

Efteråt var både jag och maken så frostnupna om kinderna att vi smet in på the Champagne Bar på hotell Plaza och beställde varsin ”Central Park”; varm choklad med Kaluha, Baileys, Grand Marnier toppad med vispad grädde. Definitivt något jag tänker försöka återskapa efter ruggiga vinterpromenader här hemma (förutsatt att det blir vinter nån gång)…

WP_20140124_11_52_25_Pro

3 reaktioner på ”Längtar efter vinterväder, snö och varm choklad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s