Jag, en pepparkaksformsjunkie!

Är det förresten ens ett ord? Om inte, vad ska jag då kalla mig och min nästan sjukliga besatthet av söta peppisformar..?
Hur som helst, jag skulle bara handla mat och blöjor på Ica Maxi idag, ändå kom jag hem med de söta husformarna till vänster på bilden.. Och sen skulle jag in en snabbis på Clas Ohlson på jakt efter en pedalhink, och tror ni inte att jag springer på formarna till höger i bild då? Med en skridsko, snögubbe och älg? (Ok, gubbe och gran också men det har jag nästan likadana redan.)

Nu måste jag nog snart sätta en pepparkaksdeg så jag kan börja baka…

2 reaktioner på ”Jag, en pepparkaksformsjunkie!

  1. Haha, härligt att se att det är fler än jag som bara måste köpa i stort sett alla pepparkaksformar man springer på! 🙂 Men dom är ju så fina! Sen om man hinner använda varenda liten pepparkaksform man har är ju en helt annan historia… 😉

  2. Carina skriver:

    Ja, det finns verkligen hur många fina pepparkaksformar som helst! Och visst blir det mycket roligare att baka med fina kakmått..? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s