Julfynd på Clas Ohlson!

Jag har en sak att bekänna..

När jag var på Clas Ohlson tidigare idag och ”råkade” få med mig pepparkaksformar hem så var det inte det enda juliga som slank ner i min inköpskorg… Alldeles intill kassakön hade de ställt ut en korg med vad jag antar var förra årets julsortiment. Lite adventsstjärnor, några ljusstakar och papptallrikar med juligt mönster, allt till nedsatt pris. Klart att jag bara var tvungen att kolla igenom för att se om det fanns några fynd att göra (nåt måste man ju sysselsätta sig med när man köar!) och det fanns det! Fina plåtburkar i trepack för 19 kronor! Perfekt storlek att ge bort julgotter (kanske saffransbiscotti, eller praliner?) i tänkte jag och slog till på två set!

SavedPicture-20141112224735.jpg SavedPicture-20141112224710.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s