Min nya jultröja!

Från Lidl! Och trots att jag hängde på låset så blev det bara en 😦 , fanns inga av de andra i min storlek (hälften var till herrar och den minsta herrstorleken var M).. Men det blev å andra sidan den jag helst ville ha så lite tur i oturen hade jag ändå! 🙂

SavedPicture-20141113105021.jpg

Och tröjan sitter kanske lite trångt om magen just nu, men till mitt försvar så bodde det en bebis där inne tills för en dryg vecka sen så jag räknar med att den hunnit försvinna lagom till jul!

SavedPicture-2014111310333.jpg

Men tröjan var inte det enda juliga jag kom hem med! Nu hade även min lokala Lidl fått hem det goda röda vinterteet ”Magic Moments” med smak av äpple och kanel och så råkade det trilla ner en ask med polkagriskäppar i vagnen också… Hoppsan! 😉

SavedPicture-20141113122118.jpg

4 reaktioner på ”Min nya jultröja!

 1. Den blev fin! Så det var hård åtgång på tröjorna alltså. Jag tycker det är lite kul att det har kommit mer ”fula” jultröjor till sverige. Känns som det är lite nytt, eller så har jag inte tänkt på det innan.

  • Carina skriver:

   Jo, men visst känns det nytt för oss svenskar! Men kul! Och inspirationen kommer väl (som nästan allt annat) från ”over there”, men (ugly) christmas sweaters känns bra mycket roligare än mycket annat vi importerar därifrån (läs: t ex halloween)…

  • Carina skriver:

   Ja, det verkar som om de bara fått in några enstaka av varje modell i respektive storlek.. 😦 Men lycka till med jakten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s