Dagens bildutmaning #20

Glädje!
Inte nog med att jag är glad för att jakten på en glöggslev är över, jag blir så himla glad när jag ser mina ”glöggbestick”! Jag fick de första fyra glöggskedarna som en värdinnegåva julen 2002 eller 2003. Sen dess har jag lyckats komplettera med fler småskedar, dessertskedar och plockgafflar på diverse outlets & loppisar samt på tradera men glöggsleven har envist lyst med sin frånvaro tills i år. Äntligen dök den upp på tradera! Och ska jag vara ärlig betalade jag nog ett överpris för den, men det får jämna ut sig med att jag hittat de andra delarna till fyndpriser!
Hur som helst är jag superglad över att äntligen ha lagt vantarna på den! Man kanske skulle inviga den med lite glögg så här efter lunch..? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s