Åh, jag tror jag är kär!!

Hittade av en slump nyheten om att Rörstrands klassiker Swedish Grace kommer att släppas i en julversion på Therese´s jul; Swedish Grace Winter. Blev ju såklart tvungen att leta upp pressmeddelandet för att se om där fanns fler bilder och det fanns det. Är den inte ljuvlig!?

Äntligen en julservis som kan mäta sig med mina gamla fina jultallrikar… Frågan är om man kanske skulle ta och förnya sig? Hade jag haft Swedish Grace som vanlig servis så hade jag inte tvekat en sekund! Så himla snyggt att kombinera klassikern med julspecialaren!

4 reaktioner på ”Åh, jag tror jag är kär!!

  1. Ja visst är den helt magiskt vacker?! Är sugen på att köpa, men å andra sidan har jag redan fått ett helt annat ”finporslin” att samla på… Man kan ju om inte annat unna sig en kopp att dricka julkaffet ur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s