Här var det tomt på inlägg!

Länge sen jag uppdaterade här, men idag var faktiskt första dagen på hela sommaren som fick mig att tänka på jul. Efter en underbar augusti med riktig härlig sensommarvärme slog dagens ruskväder till och fick mig att längta efter mörka myskvällar med levande ljus, brasa och mys! Snart drar det nog igång på riktigt igen, julsuget. Jag har redan börjat tjuvkika lite på årets julkollektioner..

Tråkigt bara att årets jul blir en ”småbarnsjul” rent dekorationsmässigt. Inga fina glaskulor i granen, inga ärvda ömtåliga dekorationer och alla levande ljus på behörigt avstånd från små nyfikna bebishänder! Men å andra sidan blir det hans första riktiga jul att uppleva, förra året hängde han ju mest med liksom…

Och den stora frågan är väl som storasyster fortfarande tror på tomten?

Nå, vi får väl se hur det blir. jag har i alla fall börjat längta efter julen 2015!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s