Tjatet om en stor adventsstjärna fortsätter…

Jag har ju tidigare berättat om mitt problem med att hitta den perfekta adventsstjärnan till vårt köksfönster (bl a här) och nu insett att vi MÅSTE ha tag i en ny stjärna i år. Den gamla välanvända i papp kommer inte klara ännu en säsong… Så nu är den stora frågan;

Fling från Bsweden

vinn_en_fling_fran_bsweden_och_roommates_inredningar_orebro

eller den här namnlösa från Konstsmide

2578-210.p.1.0

De är ungefär lika stora (78 eller 80 cm), bägge är i metall. De två stora skillnaderna ligger väl i uttrycket (Fling känns lite klumpig i jämförelse, inte lika nätt och smäcker som Konstsmides stjärna) och priset (Fling är dubbelt så dyr, men å andra sidan nästan lite av en designklassiker vid det här laget)..

Nä, nu måste jag bestämma mig och beställa den jag vill ha!!

3 reaktioner på ”Tjatet om en stor adventsstjärna fortsätter…

    • Carina skriver:

      Du har helt rätt! Jag funderade på en Ikeastjärna förra året, men när jag väl såg den i butik kändes den inte alls rätt så nu letar vi vidare! Och jag håller med, Konstsmides är jättefin, men Fling passar nog in bättre här. Är lite rädd att Konstsmides ska försvinna lite i vårt jättefönster…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s