Julen har kommit till Gekås i Ullared!

Jag råkade ha vägarna förbi shoppingmeckat tidigare i veckan och kände mig såklart tvungen att gå inom för att kolla in julstatusen, och döm om min förvåning när det första som möter mig innanför portarna är en stor låda med julklappspapper!

SavedPicture-2015910195246.jpg

Spänd på fortsättningen drog jag vidare inåt mot leksaksavdelningen. Dottern ska få Legoslottet från Disneys Frostfilm i julklapp och hennes lillebror det klassiska garaget från Fisher Price, lika bra att få det inhandlat när jag för en gångs skull var på barnfri shoppingtur! Men på vägen till leksaksavdelningen sprang jag förbi den här hyllan med adventskalendrar, både Playmobil och Lego. Vet inte riktigt hur det är med såna här kalendrar, om det kommer ut nya varje år eller så, hur som helst så har dottern inte haft nån tidigare och hon är ett stort fan av Lego Friends, så en sån fick också följa med mig hem!

SavedPicture-2015910195259.jpg SavedPicture-201591019536.jpg

På vägen till kassorna hittade jag den riktiga julavdelningen, och de hade hunnit få upp förvånansvärt mycket! Ett par rullar med extra brett julklappspapper hamnade i min kundvagn (bra att ha när tomten ska slå in stora leksakspaket).

SavedPicture-2015910195316.jpg

Och sen fanns det såklart en hel uppsjö med fina paketsnören och julklappsetiketter precis som vanligt!

SavedPicture-2015910195332.jpg

Det fanns såklart mycket mer juligt, men det inlägget får vänta tills i morgon!

2 reaktioner på ”Julen har kommit till Gekås i Ullared!

  1. Carina skriver:

    Nä, jag är väll lite bortskämd på det sättet, på gott och ont får jag erkänna. Ibland får man med sig betydligt mer hem än man åkte dit för! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s