Weeping Willows på julturné i år också!

Förra årets mest spelade julalbum hos oss var Weeping Willows ”Christmas time has come”. Tyvärr missade jag turnén som följde albumet (det kom liksom lite barnafödande och diverse sjukhusvistelser emellan), men i  år kanske man skulle kunna få till det? Så här skriver Weeping Willows själva på sin facebooksida:

”Höstsolen skiner och sommaren är precis över. Bli inte förskräckta nu, men fortare än vi anar är det helt plötsligt Jul. Vi gör, precis som förra året, en liten Julturné tillsammans med Sjöströmska stråkkvartetten, Goran Kajfes (trumpet) och Per Ruskträsk Johansson (sax/flöjt). I år är det dessa orter som får besök: 28-29/11 Göteborg (Pustervik), 5/12 Vallentuna (Teatern), 8/12 Stockholm (Cirkus, nya salen), 10/12 Jönköping (Spira), 11/12 Nyköping (Culturum), 12/12 Gävle (Konserthus), 18-19/12 Uppsala (Katalin). Alla biljetter är inte ute till försäljning ännu. Men skriv upp datumen i almanackan! Vi återkommer när biljetterna släppts.”

Göteborg eller Jönköping ligger väl närmst rent geografiskt, så nu hänger det på om vi kan få barnpassning nåt av de datumen…

På Ticnet beskrivs evenemanget så här:

”Weeping Willows plockar fram det bästa från den Amerikanska låtskatten och lägger sin speciella romantiskt sorgsna stilfulla touch på allt och signerar det med en varm och inbjudande julhälsning.

20-årsjubilerande Weeping Willows åker åter igen på bejublad julturné. Idag presenteras turnéns första datum, vill du höra och uppleva en annorlunda julkonsert med klass och värdighet så är detta något för dig.
I år har 20 år gått sedan Weeping Willows bildades. Det som började som ett coverband med romantiska ballader på repertoaren utvecklades snart till ett band med en egen älskad låtskatt.
Weeping Willows bjuder dig på allt annat än traditionella jullåtar, på repertoaren står artister som: Roy Orbison, Bee Gees, Scott Walker, Elvis, Johnny Cash och Frank Sinatra.
Som om inte det räckte med Magnus Carlsons underbara stämma så är Weeping Willows ackompanjerade av Per ”Ruskträsk Johansson, Goran Kajfes på blås och den himmelska Sjöströmska stråkkvartetten.
Weeping Willows plockar fram det bästa från den Amerikanska låtskatten och lägger sin speciella romantiskt sorgsna stilfulla touch på allt och signerar det med en varm och inbjudande julhälsning.”

En reaktion på ”Weeping Willows på julturné i år också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s