Julkonsert med Weeping Willows!

weeping jul

Äntligen! Som jag har längtat efter det här tillfället, ända sen jag fick upp ögonen för deras julalbum i november 2014… Förra året gav de sig aldrig ut på nån julturné och året dessförinnan (2015) fick vi inte ihop det logistiskt med barnpassning och konsertdatum/-platser. Men i år! Nu äntligen ska det bli av!! Maken var en ängel och fixade biljetter (jag själv var ute på vift när de släpptes) till konserten i Helsingborg för oss två i december.

weeping jul2

Men redan den 17 november släpps minialbumet ”Snowflakes” med både nyskrivet material (singeln Let Christmas Be The Reason”) och nytolkningar av gammalt material (fem tidigare utgivna jullåtar, varav två nu är duetter med Ane Brun respektive Moneybrother)

Tills dess får jag njuta av ”Christmas Time Has Come” här hemma och det är minsann inte fy skam!

En reaktion på ”Julkonsert med Weeping Willows!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s