Årets ”vinter-Risifrutti”

Blir tydligen Koladröm; kolaris med hallonsås. Har inte smakat men känner inget större behov av det heller, kola och hallon är inga smaker jag direkt förknippar med vinter & jul. Men förpackningen var ju faktiskt ganska söt!11909136_677806465653539_142901141_n

Trist, för jag älskade verkligen förra årets Saffransguld! Så himla gott med saffranssmak på riset, nästan så man inte behövde den där skogsbärssylten… Ska kanske försöka mig på att göra nåt eget alternativ med saffranssmak? För konceptet med rismellanmål är verkligen smidigt!mlWkNHvHyWcAv-uer8a1teB8AdQmNi1zwvo29njCJcQIMw4ewSPmssWiBd171yzEfr1nKEyep4zpFdR__8A2As

3 reaktioner på ”Årets ”vinter-Risifrutti”

  1. Saffransrisen har ju funnits några år och har varit en höjdare för mig så jag hoppas verkligen att de ändå tar in Saffran annars blir jag besviken haha 😦
    Jag kommer absolut smaka på koladröm men precis som du förknippar inte jag kola och hallon med julen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s