Annorlunda jultallrik!

Min (o)vana trogen var jag bara tvungen att gå inom Myrornas idag när jag hade vägarna förbi (är som sagt mycket svag för loppisar i alla former) och hittade en fin tallrik. En fin jultallrik tom!

Väldigt ”70-talig” med mycket murriga toner i brunt & grönt, och med ett jättefint kurbitsmönster i relief.
Som den stora fantast av jultallrikar jag trots allt är så blev jag faktiskt förvånad när jag såg den här, jag har aldrig sett nåt liknande förut. Utöver de klassiska blåvita jultallrikarna har jag bara sett några enstaka i färg, men alltid med julmotiv. Förklaringen kom när jag tittade undertill, den var såklart från Nittsjö! Var annars förknippar man kurbits med jul om inte i Dalarna?
Och när jag nu googlar hittar jag fler tallrikar i samma serie; alla lika fina men juliga? Näe.. Jag håller mig nog till mina blåvita jultallrikar även i fortsättningen! 🙂

2 reaktioner på ”Annorlunda jultallrik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s