Svenska julmagasin i all ära…

Såg att bl a Jul i Laloland och Svensk Jul listat årets svenska julmagasin med publiceringsdatum och av dem längtar jag väl mest efter Allers Julmagasin (6/10) just för att den är tidigast och hyfsat i min smak; lagom pyssel, mycket stämning och goda recept. Amelia Jul (19/10) bläddrar jag gärna i, men tycker att det varit mycket upprepningar de senaste åren. 101 nya idéer (15/10) kan också vara läsvärd och så klart alla mat- och inredningsmagasins julnummer.

Men mest av allt längtar jag efter de här:

bhg_416352508_lgbhg_416163561_lg

Better Homes and Gardens Christmas Ideas samt Christmas Baking! Christmas Ideas har redan släppts i USA, men dröjer till den 6/10 innan man kan hitta den här i Sverige. Christmas Baking vet jag faktiskt inte när den släpps eller ens om den kommer att gå att få tag i här hemma. Tyvärr verkar det inte som jag känner nån som har en Amerikatripp inplanerad nu i höst som kan direktimportera ett nummer till mig… 😦

3 reaktioner på ”Svenska julmagasin i all ära…

  1. Jag gillar också de där tidningarna!!! Du har inte kollat om du kan beställa dem online från USA? Jag brukar köpa mina engelska korsstygnstidningar online…:)

    • Carina skriver:

      Nä, det har jag faktiskt inte kollat (har alltid haft turen att få dem levererade av resande vänner om jag inte själv haft vägarna förbi staterna), men när du säger det, jag prenumererade ju på en scrapbookingtidning direkt från USA för en massa år sen och det var både billigare och smidigare än att köpa den i Sverige… Ska genast kolla upp detta, tack för tipset! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s