Lottas jul och minusadvent!

Förra året kom Lotta Kühlhorns bok ‘Lottas Jul‘ ut och jag var nyfiken/suktade efter den redan då, men fick aldrig tillfälle att undersöka den närmare.. Nu har jag istället lånat den på biblioteket, men jag måste nog köpa mitt eget ex det här året!SavedPicture-2015915171446.jpg

Har iofs bara nätt och jämt hunnit öppna boken än, men kolla adventsljusen på framsidan; Minusadvent!SavedPicture-201591517152.jpg

Vilket superbt koncept!! Jag bara älskar det! Jag som alltid tycker att december rusar förbi alldeles för snabbt och som gärna hade sett att advent började redan i november så man fick dra ut på all sin jullängtan en månad till. Jag ska definitivt börja fira minusadvent redan i november i år!!

Fast först ska jag sätta mig och lusläsa hela boken, kanske med en tänd brasa och en smygdrucken glögg senare ikväll när ungarna somnat..? 🙂

9 reaktioner på ”Lottas jul och minusadvent!

    • Carina skriver:

      Sorry, hade helt missat din kommentar! Tyvärr höll boken inte riktigt vad den lovade tyckte jag, recension ligger uppe i bloggen nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s