Dagens gapskratt!

Min jullängtan har verkligen satt in på allvar nu och vid en snabb slösurfning så här på kvällskvisten efter fina juldukningar hittade jag den här videon.

Själva videon är det inget större fel på (lite väl ”piffig amerikansk hemmafrustil” möjligtvis) men kommer man åt textningsknappen som jag råkade göra får man sig ett rejält gapskratt!! Kanske min trötthet spelar in nu, men jag skrattade så tårarna rann! Jag dukar självklart gärna med ”cowboys” eller ”dressmakers pants” på julafton, gör inte ni..? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s