Pluras jul och nyår – en kokbok (från förra året)!

Det var inte bara Lottas Jul jag hittade på bibblans julavdelning, där stod även Pluras jul och nyår som släpptes förra året och nyfiken som jag är fick den också följa med hem!

SavedPicture-2015920162627.jpg

Jag hyser nån sorts hatkärlek till Pluras matlagning; på ett sätt är hans attityd väldigt avslappnad och inte så uppstyrd, men ibland snubblar han över gränsen till vad jag skulle kalla flummighet och det vill jag inte ha i min matlagning!

SavedPicture-2015920162643.jpg

Hur som helst bläddrade jag igenom boken och hittade ett par recept som jag bara är tvungen att prova, bl a de plommonspäckade revbensspjällen, filmjölkslimpan med bär & nötter och några inläggningar..

SavedPicture-2015920162648.jpg

5 reaktioner på ”Pluras jul och nyår – en kokbok (från förra året)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s