Kul idé för småfåglarna i vinter!

cykel

Hittade den här fina bilden i webbutiken Miss Agnes flöde på Instagram; en gammal damcykel som konverterats till matstation åt småfåglarna med halmkärve, äpplen & talgbollar. Dessutom ser den ut att ha pimpats med en ljusslinga!

Och på tal om cykel med ljusslinga så hittade jag den här fina bilden också, och kolla in ljusslingan! Precis en sån jag letar efter till vår gran! *vill ha*

cykel2

Jag är sååå himla sugen på att göra nåt liknande, men saknar en cykel som jag kan avvara för ändamålet. Dessutom misstänker jag att de glupska och finurliga kajorna som bor här kommer att länsa cykeln på godsaker innan småfåglarna hunnit dit…

Jag får helt enkelt lura vidare på en lösning! 🙂

En reaktion på ”Kul idé för småfåglarna i vinter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s