Instant julfeeling!

En av mina favoritjulskivor är ”A Very She & Him Christmas” med just She & Him, bestående till hälften av Zooey Deschanel (och såklart andra hälften M Ward). Det var i samband med den skivan jag fick upp ögonen för Zooey och bl a hennes medverkan i serien New Girl.

Ett av mina favoritavsnitt i serien heter the 23rd och i slutet av avsnittet beger sig hela gänget mitt i natten till en gata med (släckta) julbelysningar som de, i ett försök att muntra upp Zooeys rollkaraktär, uppmanar de boende att tända, vilket de också gör, en efter en!

WP_20140418_10_42_32_Pro

Samtidigt som en del av mig tycker att det här typen av julbelysning är gräsligt amerikanskt smaklös så tycker en annan liten del av mig att det är rätt mysigt…

Hur som helst kan jag inte låta bli att bli lite tårögd när jag ser den här slutscenen, samtidigt som den ger mig instant julfeeling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s