Ikeas julklappspapper 2015!

En av sakerna jag såg mest fram emot med Ikeabesöket var att spana in årets julklappspapper. Ikea brukar sällan göra mig besviken på den fronten och inte i år heller! Kolla in de här två godbitarna t ex! Tecknade snögubbar och granar på brunt kraftpapper…

Eller stiliserade metalliska julgranar i guld och silver mot en vit bakgrund!

Och de här fina julgranskulorna på silverbotten!
Samma papper igen…

Och de här två godingarna! Den grönvita till höger fick följa med mig hem…
Liksom det här trepacket med dels en annan variant av de stiliserade metallicgranarna, dels samma mönster som på tygerna jag förälskade mig i!Och en nyhet jag inte sett på Ikea förut (och då talar jag inte om den truliga sexåringen på bilden), julklappspapper i jätteformat! Perfekt till de där jättestora paketen där vanligt papper inte riktigt räcker till.. Fast nu har jag ju redan köpt sånt på Gekås i Ullared, men bra att veta till nästa jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s