JulKulturCramers oktoberutmaning #5

Dag 05 – Din definition av julen– bild/dikt/låt/tankar/film etc.

Nu är jag kluven. Mitt spontana svar  är att så länge jag får fira med min familj och alla får vara friska och glada så är resten oviktigt. De här två är mitt allt och utan dem vill jag inte fira jul..

DSC_1697 (2)

Men sen tänker jag ett varv till. Och kommer fram till att Grinchen – Julen är stulen (filmen med Jim Carrey i huvudrollen) faktiskt sammanfattar min definition av julen ganska bra.

För bakom alla fantastiska fasader och överdådiga dekorationer handlar ju julen till syvende och sist om gemenskap och omtanke. Då spelar det inte så stor roll vem som har högst gran, finast julbelysning eller krulligast snören på sina paket…

Fast det är ju inte helt fel med en stor gran, fin belysning och krulliga snören om man nu redan har sina nära och kära  omkring sig..! 🙂

2 reaktioner på ”JulKulturCramers oktoberutmaning #5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s