Amelia jul 2015

Fick just en blänkare om Amelia Jul 2015 i min mailbox, men jag är nog lika tveksam i år som jag var förra året (fast till slut slog jag ju faktiskt till på den, men det var nog mest pga den trista sjukhusvistelsen..)

amelia jul

I år får man en pocketbok med på köpet istället för de tidigare filmerna, vilket jag gillar! Tycker att det har varit mer eller mindre samma filmer de senaste åren och de har man redan sett.. Nu har jag i och för sig redan läst boken som följer med (I farans riktning av Viveca Sten) men det är en bra bok som utspelar sig i en vintrig miljö.

Nåväl, själva tidningen då? Så här presenteras innehållet; I det här numret av amelia Jul är det dags att frossa i decembers alla härligheter. Vi bjuder på massor av nya recept, härlig plockmat till adventsminglet, och julens nya sötsaker. Vi har också letat fram de bästa julklappstipsen för hela familjen och julpyssel, blommor, fina stilleben och pynt för alla smaker. Dessutom hälsar vi på hos bloggarna som firar julen med extra allt!”

Det enda som direkt lockar mig är ”julens nya sötsaker” som den gottegris jag är, samt ”bloggarna med extra allt”, men jag tycker nog redan att jag har rätt bra koll på julbloggar..

Vi får väl se, jag kommer nog inte hänga på låset för att få tag i ett ex, men den kanske slinker med ändå när jag är och handlar..? 😉

4 reaktioner på ”Amelia jul 2015

  1. Hoppsan hejsan! Jag är en av julbloggarna som är med och tydligen har vi bild på framsidan oxå?! Vad kul! Jag har inte sett hur den skulle se ut, skulle bara får en tidning hemskickad… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s