Pepparkakor; ett dilemma..

Fastnade vid pepparkakshyllan under fredagshandlingen idag, stod länge och velade om jag skulle köpa en burk eller om det är för tidigt..


Till slut blev det en kompromiss i form av ett paket skånepepparkakor som fick följa med i vagnen..
Skånepepparkakor med smör och ost på till mellis, gott!!

Men när är det egentligen ok att börja knapra pepparkakor, när tom en jultok som jag tvekar i mitten av oktober..? Jag menar, glögg och juleskum har jag ju inga bekymmer med…

2 reaktioner på ”Pepparkakor; ett dilemma..

  1. Jag hade en hätsk diskussion med en kompis angående detta häromdagen, han menade att man åt pepparkakor året runt vilket jag (såklart) tyckte var helt befängt! Vet ej om någon vann diskussionen eller om vi bara agreed to disagree. Personligen väntar jag med pepparkakorna ett tag till 🙂

    • Carina skriver:

      Jag har också hört om vissa (konstiga människor) som äter pepparkakor året runt, och det förklarar ju faktiskt den där bortglömda hyllan med Annas & kung Oscars vid brödavdelningen på stormarknaden… Men nä, jag är nog mer som du där, liiite till tänker jag vänta med första ”riktiga” pepparkakan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s