JulKulturCramers oktoberutmaning #16

Dag 16 – Favoritjulbild som du tagit själv

Det är fortfarande den här som ligger i topp, men i rättvisans namn får jag väl dra till med en bild på lillebror den här gången.. Han var ju bra mycket yngre när han fotades till sitt första julkort (1 månad vs 8 månader) och bilden blir ju liksom lite därefter; nyfödda bebisar är inte sådär jättebra på att posera… Dessutom var han tyvärr tvungen att ha sitt id-band på sig eftersom han fortfarande var inskriven på neonatalavdelningen, jag har försökt ”maskera” det med ett väldigt kort skärpedjup i bilden.

DSC_1575

10 reaktioner på ”JulKulturCramers oktoberutmaning #16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s