Vill ha, vill ha, vill ha!!

Jag har så himla svårt att gå förbi tidningshyllan så här års utan att plocka med mig nån jultidning.. De bara står där i hyllan med sina förföriska omslag och osar julmys! Allers Julmagasin har ju redan fått följa med hem och nu suktar jag efter de här två.. Men behöver jag verkligen dem? Behöver jag några jultidningar alls? Går det inte alldeles utmärkt att pyssla, baka och fira jul utan dem?
Såklart det gör! Men de är ändå väääldigt lockande.
Mitt förnuftiga jag slåss mot det extravaganta varenda gång jag går förbi dem. Än så länge har den förnuftiga sidan vunnit men det är väl bara en tidsfråga…

4 reaktioner på ”Vill ha, vill ha, vill ha!!

  1. Jag förstår precis känslan men till skillnad från dig så föll jag för den och köpte båda. Jag ångrar mig nu faktiskt så jag rekommenderar dig att stå emot! Innehållet gav mig absolut ingenting så blev mycket besviken. Hoppas det hjälper dig lite 🙂

    • Carina skriver:

      Ha ha! Tack!! 🙂 Och jo, du hjälper mig faktiskt en hel del. Det är precis det där jag är rädd för att upptäcka när man väl har köpt dem, att det bara ska vara gammal skåpmat i dem och man sitter där med grusade förhoppningar, besvikelse och två tidningar som man lika gärna kunde ha struntat i att köpa…

  2. 101 ideer kommer jag att köpa, men Juljornalen köper jag inte längre. Jag tycker inte att man får så mycket för nästan en hundring…:( Alldeles för dyrt!
    Annars ÄLSKAR jag jultidningar och kan aldrig ha för många:))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s