DIY tips från Ellos!

Mitt sökande efter julprylar hos Ellos häromdagen fick mig att upptäcka de här två prylarna, bägge två relativt enkla att pyssla till själv.

En ljuslykta i den här stilen pysslade dottern ihop med sin mormor förra julen (jag hittar tyvärr ingen bild på den nu, men återkommer med det!), billiga julgranskulor i plast och en limpistol var allt som behövdes. Sen började de med en ring, fortsatte med en lite mindre ring ovanpå osv, på precis samma sätt som man bygger en vanlig hederlig snölykta av snöbollar! Som pricken över i:et avslutades hela bygget med ett litet batteridrivet led-ljus inuti. Superfint, enkelt och barnvänligt pyssel (om man får lite hjälp med smältlimmet av en vuxen då alltså).

92-2139

Granen av drivved verkar också rätt enkel att få till själv, åtminstone om man som vi har god tillgång på just drivved (så här års med alla höststormar är hela stranden vid oss full av det!). Känns som ett perfekt och lagom heldagspyssel med barnen; först en härlig långpromenad på stranden för att samla material och sen när mörkret faller utomhus så går man hem och börjar pyssla! Kan dock tänka mig att en limpistol och en vuxen kan vara till god hjälp även här… Och stjärnan kanske kan vara lite klurig att hitta på stranden, men det finns ju inget som säger att den också måste vara gjord av drivved..? 😉

92-0349

3 reaktioner på ”DIY tips från Ellos!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s