Julnytt hos DUNS Sweden!

Jag beställde ju julkläder till ungarna från DUNS Sweden för ett tag sen och blev så himla nöjd! De har iofs varken använts eller tvättats än, men jag kan inte tänka mig annat än att de lever upp till mina förväntningar på de områdena också.

Kläderna jag beställde var från förra årets julkollektion, men nu har årets julkollektion kommit upp på hemsidan och de mönstren är minst lika fina! Hur ska jag kunna låta bli att beställa ännu fler kläder nu..? Kolla bara på bilderna här nedan t ex! 🙂

W15_004 W15_007

Kan man bli annat än glad av de här kläderna liksom? Nu väntar jag bara med spänning på om de kommer att komma i vuxenstorlek också.. *Jag vill också ha fina julkläder!*

En reaktion på ”Julnytt hos DUNS Sweden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s