Dagens shoppingtips!

Jag försöker ju som sagt hålla ner mitt julrelaterade shoppande lite, men kläder måste man ju ha på sig även till jul, eller hur..? Och då är det ju inte fel med fina hållbara kläder i ekologisk bomull… Jag har skrivit om DUNS SWEDEN förut och nu gör jag det igen.. Årets julkollektion verkar inte ha rullat ut i webbshoppen än, men om man letar lite så går det att hitta godbitar från förra årets julkollektion till riktigt bra priser!

Jag la själv en beställning nyss, till både mig själv (!) och ungarna, på bl a den här fina tröjan…

Nu längtar jag bara tills paketet dimper ner i brevlådan!

2 reaktioner på ”Dagens shoppingtips!

 1. Ulrika skriver:

  Älskar också Duns! Jag har sett den kommande kollektionen, och personligen tycker jag inte att det är lika fina tyger som tidigare år. Jag har köpt på mig dessa jultröjor, och hittade dessutom den snygg-snygga Christmas Black i en webbutik i dubai!! Lyckades köpa genom att maila, eftersom det inte gick att betala via webbshoppen (fel region, fel valuta).
  Men nu när du påpekar det, så kanske jag borde beställa till mig själv också….. (Hur gjorde du med storleken?)
  /Ulrika

  • Julpussar skriver:

   Åh, Christmas Black som är så snygg!! ❤ Till mig själv så hittade jag faktiskt en av tröjorna (Christmas Time Blue) i vuxenmodell så jag beställde en S i det mönstret och hoppas att den ska passa! 🙂 Det enda jag önskar mig nu är att de ska koma med någon julklänning med "gather skirt" i vuxenstorlek också. Köpte en till dottern förra året och jag är sååå avundsjuk på hennes fina klänning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s