Jag förvånar mig själv!

Ja, nu börjar jag nästan undra om jag är riktigt frisk..? (Men jo, för den som undrar så är jag helt friskförklarad!)

Ryktet säger att mitt närmsta Ikeavaruhus har fått upp sina julprylar men jag känner inte att jag måste åka dit för att klämma & känna på nyheterna. Och att Allers julmagasin utkom i dagarna har väl ingen som läser nån julblogg missat, men jag känner inget oöverstigligt habegär till den heller..! För att inte tala om Blossa 16, som har funnits att beställa i drygt två veckor, men näe, än har jag inte beställt nån flaska…

Visst längtar jag efter julen lika mycket som tidigare år och jag kommer såklart åka till Ikea innan jul och hinna spana in julsortimentet ändå, och det är mycket möjligt att ett nummer av Allers julmagasin slinker ned i varukorgen nån gång framöver.. För att inte tala om Blossa 16 som jag självklart kommer att smaka, men just nu är jag nöjd och känner ingen press alls på att jag måste det ena eller det andra!

Tidigare år har jag stått och stampat i startfållan, fullt beredd att vara först på julnyheterna, men inte i år! Det är fortfarande gott om tid kvar till jul och faktiskt ganska behagligt att inte känna nån stress eller behöva kämpa emot mitt köpsug på fina julsaker! 🙂

3 reaktioner på ”Jag förvånar mig själv!

  1. Jag känner inte heller det där ha-begäret. Skönt! Jag funderar hellre ett tag till, kolla bloggar och andra sidor. Visst längtar jag till julen, men det kan jag göra utan julmagasin eller att trängas med andra på ikea. Allt har sin tid. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s