Ikeajul 2016

Att jag aldrig lär mig! Jag ska inte säga (skriva) för mycket för rätt som det är får jag äta upp det… 🙂 Vi hade vägarna förbi Ikea häromdagen och så självklart blev det ett besök för att spana in julsortimentet! Jag blev alldeles varm och pirrig redan när jag kom uppför rulltrappan och möttes av de här juliga dukningarna!


Framför allt gillar jag Ikeas approach ”Hur är din jul? Det löser  sig.” Tummen upp för den Ikea! 🙂

Det här söta lilla julblomståndet hade de byggt upp precis innan säsongstorget och jag blev helt kär! Fick ordentliga julmarknadsvibbar och började längta efter marschaller och brända mandlar!

Men julnyheterna då? Nja, det blev faktiskt inte så mycket som fick följa med hem den här gången; några rullar julklappspapper, fina etiketter och servetter. Nån rulle paketsnöre och ett pyttelitet förkläde till sonen inför pepparkaksbaket, men det fanns ändå en hel del fina saker att titta på! De här söta ljuslyktorna för värmeljus t ex, med kottemönster! Så fina & vintriga utan att vara direkt juliga.. Hade jag bara haft ett bra ställe att ha dem på så… Får fundera lite på det tror jag!

Och ”garnbockarna” föll mig verkligen i smaken, men jag är rätt att det antingen kommer att bli tvååringens eller hundens leksak om vi ställer fram en sån… 😀Men den här fina lilla ljusslingan fattade jag verkligen tycke för, med nätta små lampglober och en fin textilsladd, men återigen, var ska jag ha den? I den stora granen tycker jag inte att den passar, och i mitt lilla lärkträd blir den nog för mycket… Kanske virad runt trappräcket där vi brukar hänga upp våra julstrumpor? Det  tål att tänkas på!Golvljusstakar är jag lite svag för men jag tycker att de flesta känns för instabila i ett hem med barn & husdjur, men den här kändes faktiskt helt ok så de kan hända att den får flytta hem till oss så småningom!Och så avslutningvis, en typisk Ikeagrej,  förra året dansade mössen kring granen, nu hängde grisarna i den istället! 🙂

4 reaktioner på ”Ikeajul 2016

    • Julpussar skriver:

      Ja, den var faktiskt riktigt fin! Funderar fortfarande på var jag skulle kunna få plats med den här hemma… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s