Jultröjor!

Fick en förfrågan från Mikaela om jag inte kunde tipsa lite om var jag hittar mina jultröjor och såklart jag kan det!hmprod7Jag ska erkänna att de flesta av mina juliga tröjor är inköpta på rea, off-season så att säga, majoriteten kommer från HM men de har tyvärr inte fått in sina jultröjor än, de brukar dyka upp nån vecka in i november omjag inte minns fel.. Lindex har också haft nån modell och Kappahl hade en del fina/roliga jultröjor förra året, liksom Cubus om man vill handla på hemmaplan (den här t ex verkar vara på väg in i Cubus sortiment!). Ett tips är att inte bara kolla på tröjavdelningarna, utan även ha lite span på sovkläder och ev barnavdelningarna (om man inte är för storvuxen). Den här fina t-shirten är egentligen en pyjamastopp från Cubus och den här tröjan kommer från HM:s barnavdelning… Lidl brukar också få in en omgång jultröjor nån gång i början av december (prisvärda!).

Annars är tipset att börja kolla i webbshoppar utomlands, Abercrombie & Fitch är en av mina favoriter, de brukar framför allt ha många roliga juliga t-shirts i sortimentet, sök på ”Christmas” eller ”holiday” i webbshoppen så brukar man få upp en del. Frakten går tyvärr på en del, men oftast kan man hitta nån bra kampanjkod med fri eller reducerad frakt. Just nu ser det tyvärr vara rätt tomt där, men det dröjer nog inte länge till.. Asos verkar vara en annan guldgruva! Just jultröjor har jag inte beställt därifrån, men väl andra kläder och det har alltid fungerat problemfritt; snabba och billiga (gratis) leveranser, och nu verkar de dessutom ha infört fria returer också ifall man inte skulle vara nöjd! Bohoo får blir mitt sista shoppingtips för den här gången. Jag har visserligen aldrig beställt någonting därifrån själv, men är rätt sugen på att testa. De har riktigt många roliga jultröjor i sitt sortiment och webbshoppen verkar vara av det pålitligare slaget..

Och skulle det nu vara så att man vill vara lite mer unik och är pyssligt lagd, så har både Panduro och Rusta numera färdiga kit med dekorationer till just ”ugly christmas sweaters”… 🙂

En reaktion på ”Jultröjor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s