Grinchig jultröja på Cubus!

Är det bara jag som ser likheterna mellan mr Grinchs jultröja och jultröjan som är på väg in i Cubus sortiment..?

Tanken slog mig häromdagen (efter att jag skrivit tröjinlägget  i förra veckan och sen fick en fråga på mailen om vart jag köpt min lilla julgransgrinch nånstans) att de är väldigt lika… 🙂 Jag kanske skulle slå till på en grön glittertröja så jag kan matcha honom i jul..?

2 reaktioner på ”Grinchig jultröja på Cubus!

  1. Anna S skriver:

    Helt klart lika. MEN håll nu inte på att grincha för mycket så att du byter sida. Jag gillar nämligen din julälskande blogg ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s