Jultröjor på rea!!

Om nån av er läsare är det minsta som mig så känner ni säkert igen er i mitt jultröjedilemma.. Det finns så många fina tröjor man vill ha, men användningen är ju minst sagt begränsad i tid så jag vill i alla fall inte lägga för mycket pengar på dem. Dessutom ses man ju de facto som lite lätt quirky om man som vuxen har jultröja på sig även om säsongen är rätt (Tell me about it! 😀 Jag brukar bjuda på många leenden och skratt innan jul enbart med hjälp av min klädsel…)

Hur som helst, om man nu inte vill lägga halva decemberbudgeten på jultröjor så är mitt tips att spana lite nu på rean efter jul. För det blir jul 2016 också, jag lovar! Och så himla snabbt svänger inte julmodet att jultröjan från 2015 hinner bli omodern till nästa jul… De här fina/tokroliga/fulsnygga hittade jag på damavdelningen på HM:s rea online nyss (klicka på bilderna för att komma till produktsidan), och det är inte utan att jag funderar på att slå till på en eller ett par av dem… 🙂

hmprod7

hmprod6

hmprod5

hmprod4

hmprod1

hmprod8

hmprod2

hmprod3

 

2 reaktioner på ”Jultröjor på rea!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s