Kan en jultröja bli för mycket?

Sitter och slösurfar HM:s sommarrea och snubblar över den här tröjan… Jag har smygspanat på den sen jag först såg den innan jul och klämt lite på den när jag sett den i butik, men varje gång tänkt att näe.. Den är nog lite för mycket tom med för en julälskare som mig. (Jag har bloggat om den tidigare, bl a här.)

hmprod7

Men nu börjar jag fundera igen, ok om jag kanske inte kan ha den på jobbet (jobbar ju som konsult och måste ändå se hyfsat representativ ut även runt jul), men hemma får man väl se ut precis som man vill..? Nä, nog velat! Nu rackarns slår jag till! 70 pix är väl inget att snacka om! 🙂

6 reaktioner på ”Kan en jultröja bli för mycket?

  1. Karin Dahlin skriver:

    Jag klickade också hem den tröjan. Jag har jultröjor varje dag på jobbet från 1dec tills vi går på julledigt 😃🎅🏻

    • Carina skriver:

      Wow, imponerande! Det är kanske en utmaning jag ska ta mig an..? Jultröja varje dag i december, helt klart värt att fundera på! Tack för idén! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s