Chailatte på längden och tvären..

Det är vad jag sörplar i mig mest hela dagarna nuförtiden…Min käre make har nämligen köpt sig en ny espressomaskin och den måste man ju lära känna ordentligt! Espresson får han gärna behålla för sig själv (jag är ingen kaffedrickare och kommer aldrig att bli), men när det kommer till mjölkskummaren ställer jag gärna upp! Sommarvädret här på västkusten manar ju ändå mer till tedrickande än glassätande så jag tackar och tar emot! Favoritteet att göra chailatte på är för övrigt det här från Johan & Nyström…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s