Jul i juli?

Ha, så länge kunde jag hålla mig härifrån! Det har inte ens hunnit bli semester i julpussarfamiljen än, och jag börjar redan fundera på jul… 🙂

Bristen på bra sommarväder för närvarande här på västkusten gör att jag pysslar med en av mina favoritsysslor inomhus istället; jag bakar. Surdegsbröd närmare bestämt.Och i jakt på lite ny inspiration till detta så besökte jag stadens bibliotek för att leta  rätt på nån av surdegsmästarens Jan Hedhs böcker. Och visst hittade jag två av dem, men rätt som jag stod där och letade så dök hans bok om julens sötsaker upp framför näsan på mig! Och strax därefter hittade jag ytterligare två böcker med jul/vintertema som jag inte sett förut.. Så, summa summarum, jag kom visst hem med de där surdegsböckerna jag var på jakt efter, men nu sitter jag vid köksbordet med en kopp chaite och bläddrar i julkokböcker medans regnet strilar ner utanför fönstret. Ganska mysigt faktiskt! 🙂

5 reaktioner på ”Jul i juli?

  1. Haha, kunde lika gärna varit jag! Hoppas du hittar mycket inspiration som du delar med dig av i höst. Gärna tips på bästa surdegsbrödet till jul!

    • Carina skriver:

      Då är jag åtminstone inte ensam, känns skönt! 😀 Och självklart delar jag med mig av favoriterna! Julens Söta var så himla inspirerande att jag nog måste köpa mitt eget ex… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s