En tidig julutmaning!

Fick en idé tidigare idag från en av kommentarerna till det här inlägget.. Karin skrev att hon har jultröjor varje dag på jobbet från den 1:a december tills hon går på julledighet. Nu har jag ju ingen aning om vad just Karin jobbar med, men själv är jag ju konsult som jag tidigare nämnt och måste se representativ ut när jag träffar kunder. I övrigt är det däremot rätt fritt fram att klä mig som jag vill, och det ska jag banne mig göra i år! Och om det nu är så att jag av nån anledning måste se representativ ut så finns det ju faktiskt andra juliga plagg man kan ha på sig (t ex strumpor eller örhängen)… Så här kommer det:

Härmed lovar jag att ha minst ett juligt plagg på mig om dagen from den 1:a advent (27 november) tom julafton! Mina jultröjor ska minsann få bekänna färg den här julen! Nån mer som hänger på..? 🙂

Och som lite inspiration bjuder jag på en liten bildkavalkad över några av mina favoriter! Längtar faktiskt lite efter att få använda dem igen…

13 reaktioner på ”En tidig julutmaning!

 1. Älskar detta! Hade gärna gjort det själv men äger inte så många jultröjor och hade ruinerat mig om jag skulle köpa alla detta året haha

  • Carina skriver:

   Äh, det behöver ju inte vara just tröjor, och tanken var absolut inte att det skulle innebära en massa nya inköp! Häng på med det du har och inspireras av andra vet jag! Och om du ändå funderar på att utöka din julgarderob så tycker jag att du ska kolla in rean efter jul, det är så jag har köpt de flesta av mina jultröjor! 😉

  • Carina skriver:

   Tack! 🙂 Tycker väldigt mycket om just den själv också! Ett reafynd från HM som så mycket annat i min garderob… 😀 Röda strumpbyxor är förresten absolut juligt och örhängen är ett lätt sätt att jula till sin outfit lite diskret! Som jag skrev ovan, häng på med det du kan och vill!

 2. Jag ska göra mitt bästa för att hänga på. Jag är också konsult och börjar dessutom på nytt uppdrag om en vecka så jag vet inte riktigt hur atmosfären är på mitt nya uppdrag men annars så får det bli örhängen, brosch eller helt enkelt jula till det på kvällen. 🙂 Sen får vi se hur mycket jag kör i bloggen, kanske blir mer på Instagram.

  • Carina skriver:

   Ah, då delar du mitt bekymmer med kunder och en proffessionell dresscode… Jag håller tummarna för att det är en tillåtande kund! 😉
   Men Instagram är ju ett perfekt forum för det här! Vilken toppenidé!! Om vi bara kommer på nån snärtig hashtag också så blir det ju superenkelt att se allas juliga outfits… 🙂

 3. Men va roligt att du hakar på!! 😃
  Ja la upp dagens jultröja varje dag på insta, och på jobbet gjorde jag succs’e! 😃 (Jag har även ”glitter freda”, på fredagar har jag nått glittrigt på mig)
  Det måste ju inte vara en ny jultröja varje dag utan man kan ju ha 5 tröjor å köra dom mån-fre.
  Ni måste kolla mitt instakonto när det är dax 😃 Frudahlin heter jag och jag är totalt jultokig! 😃
  Å jag jobbar som administratör på Värmdö Kommun så jag kan se lite galen ut utan att nån annan en jobbarkompisarna ser de 😊

  • Carina skriver:

   Ja, superkul idé ju, klart man måste nappa på den! 🙂 Och som sagt, Insta verkar vara forumet för den här utmaningen, vi måste bara komma på en bra hashtag så att det går att hitta alla inlägg på ett enkelt sätt!

 4. Verkligen kul! Jag har också ett lite mer ”dressed” jobb, och tänker att jag kör julbroscher och julstrumpor (men de syns ju bara hemma)… En julig brosch funkar iaf fint på kavajslaget och lär pigga upp i tråkiga mötesrum! Kan även tipsa om att Lindex brukar ha piffiga ”juldiadem” när det drar ihop sig, förr året renhorn plus ngt mer som var ganska passande för december. För den som vågar….

  Jag heter @julbutiken på insta.

 5. Ååååå älskar diademen!! Vi har renhornen, julgran, tomtemössa, paket och granglasögon.
  Vi kanske får lägga allt under #jultröja2016 😃 Lite av mina förra året ligger under #jultröja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s