Det var ju inte riktigt så här det skulle sluta…

Visst hör det till normalfallet att en julblogg går i ide när julen är över, men kanske inte riktigt så tvärt som Julpussar tystnade.. Jag får väl erkänna att en elak bacill fångade oss lite off guard och mitt fokus förflyttades raskt från att jula färdigt in i det sista till att få familjen frisk. Men det var åtminstone tur i oturen att det dröjde ända tills efter trettondedag jul innan vi åkte på det, snacka om besvikelse för en juljunkie som mig att behöva ligga sjuk över jul! *peppar peppar*

Nåväl, julgranen hade vi redan hunnit få ut innan trettonhelgen som tur var, avdentsljusstakar och -stjärnor lika så.. De få tomtar vi hade framme ligger också tryggt i sina lådor nu, liksom julstrumpor och annat julpynt.

Men några saker finns här faktiskt kvar som fortfarande skvallrar om att vi har firat jul… Min fina adventsgran/-ceder/-lärk är förvisso utan kulor, men framme står den! 🙂 Och den underbara Flingstjärnan har jag inte heller haft hjärta att plocka ner i sin låda än. ”Barvagnen” i köket innehåller fortfarande mest glögg…SavedPicture-2016118144515.jpg…och den sista hyacinten står i köket och sprider väldoft

Så nä,  än är julen inte helt slut här, även om min tystnad kanske skvallrat om motsatsen! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s