Notering

Mysigt och julfint till garderoben från HM!

På tal om fina julkläder som jag nämnde i morse så hade jag vägarna förbi min H&M-butik i helgen och blev lite sugen på ett par jultröjor till mig själv… Den här fulsöta kattrenen t ex!

Eller en pakettröja?
Den här tröjan var kanske lite för vulgär för mig..Och den här hade av någon anledning känts mycket bättre med ett ”Dear Santa…” överst.Men till ungarna fanns där hur mycket sött som helst! Den här snögubbetröjan t ex, funderar på att köpa den till sonen (trots att den hängde på flickavdelningen, men vaddå, pojkar jag väl också ha röda prickiga tröjor med snögubbar på?!).
Annars hittade jag den här söta Elf-inspirerade t-shirten till honom!

Och till storasyster den här söta toppen, men den är kanske för lik den jag beställde från KappAhl häromdagen..?

Pussande paljettpingviner är väl alltid passande..

…och citatet på den här misstänker jag kommer från Frostfilmen, dottern kommer gå bananas när hon fattar det! 🙂

Ja, tom till pappa fanns där kläder med juligt tema, eller vad sägs om de här mysiga  pyjamasbyxorna, med snöflingor och fairislandmönster? De kan jag nog tänka mig att min älskade make gärna hade myst omkring i framför brasan här på jullovet!

En reaktion på ”Mysigt och julfint till garderoben från HM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s