Notering

Mysigt och julfint till garderoben från HM!

På tal om fina julkläder som jag nämnde i morse så hade jag vägarna förbi min H&M-butik i helgen och blev lite sugen på ett par jultröjor till mig själv… Den här fulsöta kattrenen t ex!

Eller en pakettröja?
Den här tröjan var kanske lite för vulgär för mig..Och den här hade av någon anledning känts mycket bättre med ett ”Dear Santa…” överst.Men till ungarna fanns där hur mycket sött som helst! Den här snögubbetröjan t ex, funderar på att köpa den till sonen (trots att den hängde på flickavdelningen, men vaddå, pojkar jag väl också ha röda prickiga tröjor med snögubbar på?!).
Annars hittade jag den här söta Elf-inspirerade t-shirten till honom!

Och till storasyster den här söta toppen, men den är kanske för lik den jag beställde från KappAhl häromdagen..?

Pussande paljettpingviner är väl alltid passande..

…och citatet på den här misstänker jag kommer från Frostfilmen, dottern kommer gå bananas när hon fattar det! 🙂

Ja, tom till pappa fanns där kläder med juligt tema, eller vad sägs om de här mysiga  pyjamasbyxorna, med snöflingor och fairislandmönster? De kan jag nog tänka mig att min älskade make gärna hade myst omkring i framför brasan här på jullovet!

Notering

Bildutmaning dag 2!

Dagens ord var fönster och en sak jag förknippar väldigt mycket med just jul är påkostade skyltfönster i större varuhus, tänk NK här hemma eller t ex Illum eller Magasin du Nord i Danmark.
Just den här bilden föreställer dottern som spanar in ett av Illums skyltfönster i Köpenhamn i år. Ett gäng dansande möss och om jag inte minns helt fel så strömmade Right Said Freds ”I’m too sexy” ur högtalarna… Kanske lite eehhh.. annorlunda? Men vi är ju trots allt i Danmark och danskarna kommer faktiskt undan med det mesta!

Notering

2013-års julkort!

USA-julkortet tidigare fick mig att på allvar börja fundera på resten av årets julkort, hur ska de se ut, färg, form, stil osv… Och så letade jag upp bilder på de senaste två årens kort.

Så här såg våra julkort ut 2012, dottern har ”tummat” renar med brun färg, sen hjälptes vi åt att förse dem med ögon, öron, näsor &horn.

Bild

2011 blev det så här istället,, dottern var för liten för att hjälpa till och pyssla och fick bidra med sitt porträtt på insidan istället. Men korten gick i vitt, ljusblått & mintgrönt med mycket snöflingor, glitter (syns dåligt på fotot) & swirls!

Bild

Så nu återstår bara att tänka ut årets kort!